Theo van Oosten

 

Wil je je even voorstellen: wie ben je, hoe lang woon je al in Velsen, waarom woon je in Velsen en wat doe je precies?

Ik ben Theo van Oosten, alleenstaande vader van twee inwonende kinderen (inmiddels is er één op zichzelf gaan wonen). Ik woon sinds mijn scheiding in 2006 in Velsen. Ik ben hier komen wonen, omdat het huis er “anders” uit zag dan de andere huizen en omdat het dichterbij de Hoogovens (Tata Steel) ligt waar ik tot enkele maanden geleden gewerkt heb in de automatisering.

 

Je hebt je aangemeld voor de burgertop op 11 februari. Kun je aangeven waarom je het leuk vindt om aan de burgertop mee te doen?

Ik heb in het verleden grote problemen met de gemeente gehad, die mijns inziens absoluut niet nodig waren. Daar wil ik mijn zegje over doen in de hoop dat er iets mee gedaan wordt. Ik vind dat zo belangrijk, dat ik daarvoor speciaal uit Ridderkerk (waar ik het weekend doorbreng met mijn vriendin) terug kom.

 

Samen gaan we op 11 februari mooie plannen bedenken voor de gemeente Velsen. Kun je al iets zeggen over jouw droom voor Velsen?

Eerlijk gezegd zou ik eerst de problemen die er nu liggen op willen lossen, voor ik ga denken aan nieuwe dingen (problemen?).