Sportpas Velsen nieuwe stijl is uitgereikt | Wist je dat? | Gemeente Velsen

Sportpas Velsen nieuwe stijl is uitgereikt

Wist je dat ….? 

De eerste uitgave Sportpas Velsen nieuwe stijl is uitgereikt?

 

Wethouder sport Bram Diepstraten overhandigde maandag 24 september de eerste Sportpas Velsen nieuwe stijl brochure aan kinderen op basisschool de Hoeksteen in Velserbroek.

In de gemeente Velsen hebben basisschoolleerlingen de afgelopen jaren kennis gemaakt met vele mooie sporten die de gemeente rijk is. Hiervoor werd de jeugdsportpas ingezet. Dit schooljaar is de jeugdsportbrochure en de website voor de Sportpas Velsen veranderd. De website is nog makkelijker te gebruiken en de brochure heeft een nieuwe uitstraling gekregen.

De gemeente Velsen heeft als doel: méér Velsenaren vitaal in beweging brengen met een duidelijk sport- en beweegaanbod voor iedereen! Daarom gaat de gemeente het concept van de sportpas breder trekken dan alleen de jeugd om zo ook jongeren, volwassenen en senioren kennis te laten maken met verschillende sporten. Het specifieke aanbod voor volwassenen en senioren zal dit jaar nog via een brochure én de website worden getoond.


Hoe werkt de nieuwe Sportpas Velsen?

In de nieuwe brochure staan veel leuke sporten. Kinderen kunnen twee of misschien wel vijf verschillende sporten kennis maken als ze dat willen. In de brochure staat nog meer informatie over leuke buitenschoolse sportactiviteiten zoals de Sportmix en Schoolsportkalender. De Sportmix wordt in bijna elke wijk of dorp gegeven en kost €1 tot €3 per keer.

Op de website van Sportpas Velsen vind je meer informatie, kun je je inschrijven of het aanbod bekijken van een sport/activiteit.

De gemeente Velsen wenst alle kinderen veel sportplezier toe.

Download of bekijk hier de nieuwe Sportpas Velsen brochure

 

 

Foto: Reinder Weidijk Fotografie

Gepubliceerd in De Jutter / De Hofgeest – 20 september 2018