Rinus Veldhuisen

 

Wil je je even voorstellen: wie ben je, hoe lang woon je al in Velsen, waarom woon je in Velsen en wat doe je precies?

Naam is Rinus Veldhuisen, geboren en getogen in Amsterdam op 2-8-1956 en in 1993 verhuisd naar Santpoort-Noord. Mijn loopbaan gestart bij de gemeente Velsen en inmiddels werkzaam als teammanager voor Stadsdeel Zuid/Amsterdam (bij Bestuur en Organisatie). Daarnaast heb ik sinds kort een eigen coachpraktijk.

 

Je hebt je aangemeld voor de burgertop op 11 februari. Kun je aangeven waarom je het leuk vindt om aan de burgertop mee te doen?

De burgertop lijkt mij leuk omdat ik mij steeds meer begin te interesseren in de lokale ontwikkelingen en hoe je daar actief aan kunt bijdragen. En van wat er in de gemeente speelt, weet ik nog veel te weinig. Dus ik hoop halen en brengen.

 

Samen gaan we op 11 februari mooie plannen bedenken voor de gemeente Velsen. Kun je al iets zeggen over jouw droom voor Velsen?

Ik hoop dat Velsen zijn kleinschaligheid en de goede leefbaarheid weet te behouden en de aantrekkelijkheid van IJmuiden met zijn typische sfeer groter zal worden. Ruimte voor nieuwe en creatieve ondernemersinitiatieven en een goede onderwijsketen die daarop aansluit.