Harma ten Brinke-Slopsma

 

Wil je je even voorstellen: wie ben je, hoe lang woon je al in Velsen, waarom woon je in Velsen en wat doe je precies?

Mijn naam is Harma ten Brinke-Slopsma, geboren in 1953 te Velsen Noord.

Verhuisd in 1990 naar Velserbroek en in 1996 naar Zeewijk in IJmuiden. Mijn leeftijd is 64 jaar en zoveel jaar woon ik dan ook al met veel plezier in de gemeente Velsen. In 1969 ben ik er getrouwd en heb twee kinderen gekregen, die allebei ook in de gemeente Velsen wonen. In 2004 ben ik gescheiden en in 2010 opnieuw getrouwd met Ron Slopsma, ook een inwoner van Velsen.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest bij Penitentiaire Inrichting Haarlem. In 2015 ben ik helaas werkloos geworden door een reorganisatie bij het gevangeniswezen. Solliciteren is nu mijn baan via het UWV, een baan scoren is tot nu toe niet gelukt wat waarschijnlijk met mijn leeftijd te maken heeft. Op dit moment heb ik daar vrede mee en heb nu tijd om andere met mijn man en hond te wandelen door de gemeente Velsen.

 

Je hebt je aangemeld voor de burgertop op 11 februari. Kun je aangeven waarom je het leuk vindt om aan de burgertop mee te doen?

Tijdens deze wandelingen zie ik toch wel een aantal verbeter punten , vandaar dat ik mij dan heb aangemeld voor Burgertop. Hopelijk kan ik daar met anderen over brainstormen en zou het nog leuker zijn als er ook wat uit voort vloeit.

 

Samen gaan we op 11 februari mooie plannen bedenken voor de gemeente Velsen. Kun je al iets zeggen over jouw droom voor Velsen?

Mijn droom voor Velsen is ???? Van alles als het maar geen nachtmerrie wordt. Er zijn zaken die het “net niet” predicaat hebben en dat is jammer. Het gaat mij om de puntjes op de ‘i’.