Drie vragen aan…Luuk Regtop

Drie vragen aan...Luuk Regtop | Gemeente Velsen | Velsen op Koers

 

Velsen op Koers start deze nieuwe rubriek ‘Drie vragen aan…‘ om ambtenaren meer bekend te maken bij de inwoners.  Achter de schermen gebeurt heel veel werk dat de inwoners van Velsen niet altijd zien. In de gemeente Velsen wil Velsen op Koers de inwoners en de gemeente meer verbinden met elkaar. Op deze leuke manier leer jij als inwoner de mens achter de ambtenaar kennen en krijg je meer zicht in het werk dat zij doen…Aan het woord is: Luuk Regtop.

Wat voor werk doe je precies binnen de gemeente?

Ik ben meewerkend voorman binnen de openbare werken, ik zorg samen met 30 collega’s voor het groenonderhoud binnen de gemeente Velsen.

 

Wat is je binding met de gemeente Velsen?

Ik speel al jaren in een band en onze oefenruimte is de Popbunker in IJmuiden. Al een jaar of 10 rijd ik  ’s avonds langs het kanaal en blijf ik onder de indruk van het verlichte industriegebied aan de overkant.

 

Wat kun je in je werk voor de inwoners van Velsen betekenen?

Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat de plantsoenen en parken er netjes bij liggen. Mochten bewoners verzoeken, vragen of opmerkingen hebben, kom ik graag langs om deze te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing.

 

Luuk geeft de drie vragen door aan…