Drie vragen aan…Annelies Visser

Drie vragen aan...Annelies Visser | Gemeente Velsen | Velsen op Koers

Velsen op Koers start deze nieuwe rubriek ‘Drie vragen aan…‘ om ambtenaren meer bekend te maken bij de inwoners.  Achter de schermen gebeurt heel veel werk dat de inwoners van Velsen niet altijd zien. In de gemeente Velsen wil Velsen op Koers de inwoners en de gemeente meer verbinden met elkaar. Op deze leuke manier leer jij als inwoner de mens achter de ambtenaar kennen en krijg je meer zicht in het werk dat zij doen…

Aan het woord is: Annelies Visser.

Wat voor werk doe je precies binnen de gemeente?

Ik ben als financieel administratief medewerker van Sportloket Velsen verantwoordelijk voor de totale verhuur van gemeentelijke sportaccommodaties. Je kunt hierbij denken aan gymzalen, sporthallen, tennispark Velserbeek en sportvelden. Uitzondering hierop is zwembad De Heerenduinen.

 

Wat is je binding met de gemeente Velsen?

Ik ben geboren en getogen in IJmuiden. De veelzijdigheid van de gemeente Velsen maken het voor mij een prettige woon- en werkplaats. Zomers genieten op het IJmuiderstrand, een rondje op de fiets door de Kennemerduinen, skeeleren in Spaarnwoude, een balletje slaan op tennispark Velserbeek en een duik in zwembad De Heerenduinen zou ik niet willen missen!

 

Wat kun je in je werk voor de inwoners van Velsen betekenen?

In de gemeente Velsen kan men op veel plekken sporten, zowel binnen als buiten, in teamverband of als individu. Veel inwoners van Velsen zijn zich niet bewust van het feit dat de sporthallen, de meeste sportvelden, tennisparken en gymnastieklokalen worden beheerd door Sportloket Velsen.  Sinds anderhalf jaar kan iedereen, zowel verenigingen als particulieren, online via www.sportloketvelsen.nl een gymzaal, een sporthal en/ of een baan op tennispark Velserbeek reserveren en deze direct per iDEAL betalen.

Klantvriendelijk en klantgericht denken staat bij Sportloket Velsen voorop. Daarom is er bewust gekozen voor een nieuw reserveringssysteem om het reserveren van een sportaccommodatie zo gemakkelijk mogen te maken.

 

Annelies geeft de drie vragen door aan Eric Smit.