Sportloket Velsen | Velsen op Koers

De gemeente Velsen verhuurt online sportvoorzieningen

Wist u dat ….? 

De gemeente Velsen online gemeentelijke sportvoorzieningen verhuurt?

Via een opvallende gele button op de website www.sportloketvelsen.nl kun je direct online een gemeentelijke sportaccommodatie huren om te sporten, te vergaderen, maar bijvoorbeeld ook voor een sportief kinderfeestje.

 

Veel sportvoorzieningen

In de gemeente Velsen kan men op veel plekken sporten. Zowel binnen als buiten, in teamverband of als individu. Alle sporthallen, de meeste sportvelden, tennisparken en gymnastieklokalen in Velsen worden beheerd door Sportloket Velsen. Dit loket is een onderdeel van de gemeente Velsen.

 

Direct online reserveren

Sinds anderhalf jaar kan iedereen, zowel verenigingen als particulieren, online via www.sportloketvelsen.nl direct een sporthal, een gymzaal of een baan op tennispark Velserbeek reserveren. Door een locatie te selecteren kun je direct zien of deze beschikbaar is. Je reserveert online en betaalt direct via iDEAL.

 

Goed geregeld

Klantvriendelijk en klantgericht denken staat bij Sportloket Velsen voorop. Daarom is er bewust gekozen voor een nieuw reserveringssysteem om het reserveren van een sportaccommodatie zo gemakkelijk mogelijk te maken. En dat werkt! Regelmatig worden de sportaccomodaties voor incidenteel gebruik online vastgelegd. Heeft men interesse om een accommodatie voor een geheel seizoen te reserveren, dan dient er contact te worden opgenomen met Sportloket Velsen.

 

 

 

Gepubliceerd in De Jutter / De Hofgeest – 25 januari 2018