Carina Parmentier

 

Wil je je even voorstellen: wie ben je, hoe lang woon je al in Velsen, waarom woon je in Velsen en wat doe je precies?

Ik ben Carina Parmentier, een vrouw van 60 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Velserbroek. Heb 2 kinderen, een zoon van 27 en een dochter van 25 jaar. Mijn zoon woont met zijn vriendin ook in Velserbroek.
Sinds 1994 woon ik in Velserbroek dus ik ken inmiddels de regio vrij goed. Sinds eind vorig jaar ben ik gestopt met werken. Daarvoor was ik adviseur langdurige zorg en onderzoeker bij het Zorginstituut Nederland (voormalig CVZ) en verpleegkundige.

 

Je hebt je aangemeld voor de burgertop op 11 februari. Kun je aangeven waarom je het leuk vindt om aan de burgertop mee te doen?

Omdat ik ben uitgenodigd voor de Burgertop Velsen heb ik me opgegeven en natuurlijk omdat ik het belangrijk en leuk vind om mee te denken over de toekomst van onze mooie gemeente.

 

Samen gaan we op 11 februari mooie plannen bedenken voor de gemeente Velsen. Kun je al iets zeggen over jouw droom voor Velsen?

Mijn droom voor Velsen is onder andere een betere samenwerking met gemeenten in de omgeving en bescherming van alle natuurgebieden.