Astrid Rutten-Venema

 

Wil je je even voorstellen: wie ben je, hoe lang woon je al in Velsen, waarom woon je in Velsen en wat doe je precies?

Mijn naam is Astrid Rutten-Venema en ik ben 65 jaar geleden geboren in Velsen.
Opgegroeid in IJmuiden dus een echte vissekop.
Momenteel ben ik nog steeds op zoek naar een baan aangezien ik sinds oktober 2012 werkeloos ben geworden.
Sinds oktober 2012 ben ik vrijwilliger bij het Seniorencentrum in Zeewijk.

 

Je hebt je aangemeld voor de burgertop op 11 februari. Kun je aangeven waarom je het leuk vindt om aan de burgertop mee te doen?

Ik heb me via de wildcard aangemeld voor de Burgertop omdat ik het een heel goed initiatief vind dat wij als burgers van Velsen op een leuke manier met elkaar in gesprek kunnen gaan over ons rauwe, mooie en unieke woonplaats. En dan wel op een positieve manier.

 

Samen gaan we op 11 februari mooie plannen bedenken voor de gemeente Velsen. Kun je al iets zeggen over jouw droom voor Velsen?

Mijn droom voor ons Velsen is meer saamhorigheid en goed naar elkaar luisteren om ons Velsen nog mooier te maken en op de Nederlandse kaart te zetten op een positieve manier. Maar misschien ook wel voor onze buitenlandse gasten die met hun cruiseschip aan meren in IJmuiden.